Podpredsednik vlade je Brežičanom namenil spodbudno sporočilo

V Viteški dvorani gradu Brežice je danes potekala proslava v počastitev Dneva državnosti in 25. obletnice MSNZ. Slavnostni govornik je bil minister za javno upravo in podpredsednik Vlade RS Boris Koprivnikar, ki je v svojem govoru poudaril pomembnost bitk, ki so jih teritorialci iz Posavja izbojevali v osamosvojitveni vojni.

Koprivnikar

Poudaril je, da v tistih trenutkih teritorialci niso iskali izgovorov, se niso pritoževali nad premočjo vojaških sil JLA, ampak so s preudarnim in učinkovitim pristopom izbojevali pomembne bitke.

Tako bi se morali vesti tudi danes, je še poudaril minister Koprivnikar. Imamo odlične možnosti za razvoj, imamo naravna bogastva, ki nam jih zavidajo povsod po Evropi in samo od nas samih je odvisno kako dobro bomo znali to izkoristiti.

Po končani proslavi je  minister za javno upravo in podpredsednik Vlade RS Boris Koprivnikar v krajšem razgovoru s predstavniki lokalnega odbora SMC Brežice predstavil aktivnosti na Ministrstvu za javno upravo in se seznanil z izzivi s katerimi se srečujemo v naši občini.